Gazduire inregistrare domenii reclama seo gazduire web inregistrare domeniu gazduire email
Oferta gazduire web Produse gazduire web hosting Facilitati gazduire web hosting Garantie gazduire web hosting Sondaj gazduire web hosting Documentatie gazduire web hosting Detalii gazduire web hosting Comanda gazduire web hosting
  Ansamblu    Manual gazduire web    Departamentul vanzari   FAQ   Telefonic   Status   Informatii contact
Gazduire facilitati web hosting

 

     8. Unelte folositoare

     [Site Studio]     [WebShell]     [Statistici]     [Trimite URL]     [Reverse Traceroute]

 

     SiteStudio

Inainte de a alege sa platiti un web designer sau sa pierdeti timp creand un site in FrontPage, vedeti daca aplicatia on-line de creere site-uri, SiteStudio, nu este tocmai lucrul cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Cu ajutorul acestei aplicatii puteti sa creati un website profesional in doar cateva minute. si sa ii faceti upload in directorul dvs. pe server.

Pentru a lansa aplicatia SiteStudio, dati click in prima pagina a control panel-ului pe icoana SiteStudio

Va aparea o lista cu domeniile pe care le aveti in cont, si posibilitatea de a lansa SiteStudio pentru fiecare site in parte.

Pentru a lansa SiteStudio pentru un anumit domeniu dati click pe icoana .
Pentru a dezactiva acest serviciu dati click pe butonul .

 

     WebShell si htProtect

WebShell va permite sa copiati, mutati, stergeti, redenumiti fisiere si directoare din directorul dvs. de pe server. De asemenea puteti folosi aceasta aplicatie pentru a uploada, downloada, arhiva si dezarhiva fisiere, precum si previzualiza prin intermediul broswer-ului.

htProtect, este integrat in WebShell. Acest wizard va permite sa va protejati accesul la orice director de pe site pe baza de parola, astfel incat doar vizitatorii autorizati sa poata accesa paginile respective.

Pentru a lansa aplicatia WebShell din prima pagina a control panel-ului dati click pe icoana WebShell:


     Statistici

Va permite sa porniti anumite aplicatii care sa contorizeze traficul realizat pe website-urile dvs. Va punem la dispozitie doua tipuri de aplicatii care realizeaza statistici: Webalizer si Modlogan.

Pentru a activa generarea statisticilor pentru trafic din prima pagina a control panel-ului dati click pe iconul Statistici.

Va aparea o lista cu domeniile/subdomeniile pentru care puteti sa activati generarea acestor statistici.

Puteti sa activati generarea statisticilor dand click pe butonul , corespunzator tipului de statistici pe care le doriti generate.
Daca doriti sa opriti generarea anumitor statistici dati click pe butonul corespunzator.
Vizualizarea statisticilor o puteti realiza dand click pe butonul . Se va deschide o fereastra noua a broswer-ului cu statisticile respective.

     Trimite URL

Va este pusa la dispozitie o aplicatie care va subscrie URL site-ului dvs. la principalele motoare de cautare spre a fi indexate in baza lor de date. Cu timpul, mai multe motoare de cautare, au ales ca acest serviciu sa fie comercial, de aceea in aceste cazuri subscrierea nu va putea fi realizata in mod automat de catre aceasta aplicatie.

Pentru efecte mai bune, consultati aceasta solutie: http://www.optimization.ro/ pentru o promovare cat mai eficienta a site-ului dvs.

Pentru a lansa in executie aplicatia pentru trimiterea de URL-uri la motarele de cautare in prima pagina din control panel dati click pe icoana "Trimite URL"

Va aparea urmatoarea fereastra:

Domeniu spre a fi trimis: selectati din lista domeniul care doriti sa fie indexat de catre motoarele de cautare;
Adresa e-mail de contact: cele mai multe motoare de cautare cer o adresa de mail pentru contact.
Cuvinte cheie: unele motoare de cautare pun la dispozitie posibilitatea de a preciza anumite cuvinte cheie dupa care site-ul dvs. sa poate fi cautat;
Descriere: textul ce va fi afisat utilizatorilor de pe internet, ca descriere pentru site-ul dvs., in rezultatele de cautare.
Expira in: timpul permis pentru subscrierea URL-ului site-ului dvs. la motoarele de cautare selectate. Daca perioada aleasa este prea scurta site-ul va fi trimis spre indexare doar la cateva din motoarele de selectate.
Selectati apoi din lista de mai jos, la ce motoare de cautare doriti sa se faca inregistrarea URL-ului. Dati apoi click pe butonul Trimite.
Asteptati pana cand serverul va proceseaza cererea.

Atentie: Evitati sa va subscrieti URL-ul la un numar mare de motoare de cautare deodata, altfel browser-ul va da returna eroare inainte ca programul sa isi termine executia.

Va trebui sa asteptati in jur de o saptamana sau mai mult, inainte ca motoarele de cautare sa va afiseze site-ul in rezultatele de cautare.

 

     Reverse Traceroute

Aceasta aplicatie va permite sa dati verificati prezenta unui host pe internet, timpul de acces pana la acesta, precum si ruta catre acesta, avand ca punct de plecare serverul nostru.

Pentru a lansa aplicatia Reverse Treceroute in prima pagina din control panel dati click pe icoana Reverse Traceroute.

In formularul care apare introduceti adresa host-ului pentru care doriti sa ii aflati ruta:

Selectati apoi la Time-Out, din lista perioada de timp dupa care sa se abandoneze operatia. Daca intampinati timeout-uri, selectati o perioada mai mare.

Dati apoi click pe Trace si asteptati rezultatul. In urmatoarea pagina vor fi afisate toate host-urile prin care s-a trecut pentru a ajunge la serverul destinatie.

 

Gazduire web si inregistrare domeniu Gazduire web hosting si inregistrari domenii