Gazduire inregistrare domenii reclama seo gazduire web inregistrare domeniu gazduire email
Oferta gazduire web Produse gazduire web hosting Facilitati gazduire web hosting Garantie gazduire web hosting Sondaj gazduire web hosting Documentatie gazduire web hosting Detalii gazduire web hosting Comanda gazduire web hosting
  Ansamblu    Manual gazduire web    Departamentul vanzari   FAQ   Telefonic   Status   Informatii contact
Gazduire facilitati web hosting

 

     6. Informatii de contact si referitoare la plata

     Informatiile de contact.

Pentru a viziualiza/schimba informatiile de contact. In prima pagina a control panel-ului dati clickpe iconul Informatii de contact.

Vi se va deschide o pagina noua in care puteti vizualiza, si eventual schimba aceste. informatii.

Informatii referitoare la plata.

Pentru a schimba informatiile referitoare la plata dati clickpe icoana Informatii plata din prima pagina a control panel-ului. Va apare:

Editeaza profilul de plata: dati clickpe Editeaza pentru a modifica informatii referitoare la adresa si pe ce nume doriti sa fie emisa factura.
Primeste factura prin e-mail: activati trimiterea facturarii serviciilor suplimetare prin email.
Schimba profilul de plata: in caz ca aveti mai multe multe profiluri de plata, il puteti schimba aici, selectandu-l din lista si dand clickpe Activeaza.
Sterge profilul de plata: daca aveti mai multe profiluri de plata si doriti sa stergeti din aceastea, selectati-l din lista si stergeti-l dand click pe butonul Sterge.
Profil: este trecut aici tipul planului de hosting pe care il folositi. Puteti trece la alt tip de plan dand clickpe butonul .
Perioada de plata: este afisata perioada la care trebuie realizata plata. Aici este trecut 1 luna, care nu este o perioada standard. Perioadele standard sunt 3,6 sau 12 luni. Puteti modifica aceasta perioada de plata dand clickpe butonul .
Va apare o pagina noua:

in care puteti sa alegeti din lista perioada de plata dorita. Dati apoi clickpe Schimba.

Factura Online

Pentru detalii referitoare la plata contului dati clickpe Factura online din prima pagina a control panel-ului.

Va apare o pagina in care sunt prezentate informatii despre plata contului de la deschidere si pana in prezent. Desigur aceste informatii sunt pur informative si nu au nici o valoare din punct de vedere contabil romanesc fiind electronice. Ele sunt pentru a crea o imagine de ansamblu.

Puteti, de asemenea, vizualiza orice perioada in detali dand clickpe linkul corespunzator fiecarei.Gazduire web si inregistrare domeniu Gazduire web hosting si inregistrari domenii