Gazduire inregistrare domenii reclama seo gazduire web inregistrare domeniu gazduire email
Oferta gazduire web Produse gazduire web hosting Facilitati gazduire web hosting Garantie gazduire web hosting Sondaj gazduire web hosting Documentatie gazduire web hosting Detalii gazduire web hosting Comanda gazduire web hosting
  Ansamblu    Manual gazduire web    Departamentul vanzari   FAQ   Telefonic   Status   Informatii contact
Gazduire facilitati web hosting


     2. Pagina de Autentificare

     Primul lucru de care aveti nevoie este sa cunoasteti adresa internet unde poate fi accesat CP-ul. Aceasta adresa v-a fost furnizata in mailul trimis automat, la creearea contului dumneavastra de hosting. In caz ca ati uitat aceasta adresa, si ati sters mailul primit de la noi, contactati-ne prin email sau direct din pagina de status a comenzii dvs.

     Sa presupunem ca aceasta adresa este http://admin.alfaweb.biz Urmatorul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa deschideti Internet Explorer, sau alt client de web. Si sa tastati in campul adresei http://admin.alfaweb.biz

     Pentru Internet Explorer locul unde trebuie sa tastati aceasta adresa este dat mai jos incercuit cu galben

     Dupa aceea apasati butonul Go sau apasati tasta Enter. Daca legatura dumneavastra la internet este buna si ati tastat adresa care trebuia ar trebui sa va apara o fereastra ca in imaginea de mai jos:

     Si am ajuns astfel si la partea autentificarii. Este simplu. In campul Utilizator: , care este inconjurat cu rosu in desenul de mai jos, introduceti username-ul dvs. specificat, in mailul pe care l-ati primit de la noi, atunci cand v-ati creat contul de hosting. Mai departe, in campul Parola: care este inconjurat prin albastru in imaginea de jos, introduceti parola. Aceasta v-a fost de asemenea trimisain mailul cu date tehnice. Dupa ce ati specificat si parola dati click pe butonul 'Login', butonu incercuit mai jos prin verde.

Aceasta a fost stimati utilizatori, autentificarea.

Alte elemente care se mai regasesc pe aceasta pagina sunt urmatoarele:

1. In cazul in care v-ati uitat parola dati click pe butonul "forgot password" care arata ca in imaginea de mai jos. Dand click pe acest buton ne va dechide o noua pagina in cadrul careia va trebui sa va introduceti username-ul dvs.

     

De retinut ca nimeni de la suportul nostru tehnic sau din compania noastra nu va avea nevoie niciodata de parola dvs, nu vi se va cere parola dvs. prin telefon, sau prin alte metode. Daca cineva va contacteaza in numele nostru sa ii furnizati datele dvs. de acces(ca de exemplu parola) va rugam sa ne contactati de urgenta prin metodele oficale(email la adresa noastra, tickets, telefonic, fax) pentru a va lamuri si a fi sigur ca si client ca firma noastra nu are nevoie si nu va avea nevoie de parola dvs. sau alte date confidentiale..

2. Un alt element important in aceasta pagina este campul 'Language:'. Dupa cum probabil intuiti aici puteti selecta limba in care doriti sa fie prezentata interfata CP-ului. Pur si simplu selectati limba din meniu, in imaginea de mai jos inconjurat de culoarea rosu, si dati click pe butonul 'Change'.

Aceastea au fost elementele cele mai importante prezente in pagina de autentificare.

In capitolul urmator va vom prezenta elementele de baza in utilizarea Control Panel-ului, sau pe scurt a CP-ului.

 

Gazduire web si inregistrare domeniu Gazduire web hosting si inregistrari domenii